Even voorstellen

Even voorstellen

Ik ben..

Jouw coach en mediator!

Goede communicatie staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben betrokken, vriendelijk, toegankelijk, zonder oordeel, en daag je graag uit spelende issues vanuit een ander oogpunt te bekijken.

Coach en Mediator
Inge Seijkens

Vragen als: Hoe kan ik goed communiceren met de ander? en Wat zegt zijn/haar lichaamstaal mij? Zitten we op dezelfde golflengte? En hoe kan ik de ander naar een hoger level brengen in communicatie? houden mij dagelijks bezig. Door met elkaar in gesprek te gaan ontstaat er een beweging en verandering. Ook ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Slechts 7% van de communicatie bestaat immers uit woorden….!

Ik ben steeds bezig mijn kennis te verbreden, zodat ik jou verder kan helpen in vraagstukken die op dit moment bij jou spelen. Of het nu in privé-relaties is, of op de werkvloer, communicatie met anderen én met jezelf is mijn inziens waar het allemaal om draait.

Bij een kennis kwam ik onderstaande tekst tegen. Omdat het veel zegt over de personen die in je leven komen en gaan, wil ik niemand deze tekst onthouden, dus bij deze:

Mensen komen in je leven om een bepaalde reden, een seizoen of een heel leven.
Als je weet om welke reden het is, weet je wat je voor die persoon kan doen.
Als iemand in je leven is om een reden, is het gewoonlijk omdat je een behoefte hebt geuit.
Ze zijn gekomen om je te helpen door een moeilijkheid heen, je te begeleiden met ondersteuning en je fysiek, emotioneel of spiritueel te helpen. Ze zijn er om een reden waarvan jij het nodig vind dat ze er zijn. Dan, zonder dat jij iets verkeerd doet, of op zomaar een moment, zegt of doet deze persoon iets om de relatie te beëindigen. Soms gaan ze dood, soms lopen ze weg. Soms keren ze zich tegen jou en dwingen je tot een standpunt. Wat we ons dan moeten realiseren, is dat aan onze behoefte is voldaan, onze wens is vervuld, hun werk is gedaan. Het gebed dat je opzond is beantwoord en nu is het tijd om verder te gaan.Sommige mensen komen in je leven voor een seizoen, omdat het jouw beurt is om te delen, te groeien of te leren. Zij brengen je een ervaring van vrede of ze maken je aan het lachen. Ze kunnen je iets leren dat je nog nooit gedaan hebt. Ze geven je gewoonlijk een ongelooflijke hoeveelheid vreugde.
Geloof het, het is echt, maar slechts voor een seizoen.Relaties voor de duur van je leven, leren je levenslessen, dingen waar je op kunt bouwen om zo een solide emotionele fundering te hebben. Het is jouw taak de lessen te accepteren. Hou van die persoon en stop wat je hebt geleerd in alle relaties en situaties van je leven.
Men zegt: ‘Liefde is blind maar vriendschap is helderziend’.

Welke relatie mag ik voor jou zijn?

Bel of mail me voor meer informatie, offerte of het maken van een afspraak. Zie contact