Verbeter je relatie met 3 basisregels

Verbeter je relatie met 3 basisregels

Je of jullie hebben ervoor gekozen om je relatie te verbeteren met de 3 basisregels die je van mij krijgt. En dat is al een stap. Erkennen dat het niet goed gaat, en dat er iets moet gebeuren, kan al een hele drempel zijn. Ik kan jullie echter gerust stellen. Veel stellen hebben problemen in de relatie; het ene stel komt hier zelf weer uit, het andere stel heeft even een steuntje in de rug nodig. Discussies in de relatie zijn niet ongewoon, en niet verkeerd. Je geeft hier immers je eigen standpunten en grenzen mee aan. Het gaat er om wat jullie hiermee doen. Kunnen jullie naar elkaar toe bewegen…?

Om het mogelijk te maken de relatie te veranderen moet je in ieder geval gemotiveerd zijn: Lukt het jullie niet meer om op een normale manier te communiceren, of loopt elke discussie op ruzie uit? Maken jullie ruzie om alles, zelfs de meest kleine, eigenlijk onbenullige dingen? Misschien zijn deze items herkenbaar voor je, in mindere of meerdere mate. Jullie hebben in ieder geval besloten dat het op deze manier niet meer vol te houden is, en dat maakt jullie in ieder geval gemotiveerd om aan de slag te gaan!

Gemotiveerd zijn om te veranderen is belangrijk en helpt je gedurende het proces te focussen op het uiteindelijke doel.

Dus ben je gemotiveerd? Dan aarzel niet langer, en lees verder mijn 3 cruciale regels. Als je deze toepast, kun je je relatie binnen korte tijd verbeteren. 

          Heel veel succes! 

Voor de complete  tips graag aanmelden voor de Nieuws brief hier rechts. >>>

Of Download het gratis PDF hier >> Klik Hier

3 basisregels gratis te downloaden
gratis